De absolute hit in het festivalcircuit en het voorprogramma van BLØF!

Baby Blue was vorig jaar nieuw op het Paaspop podium, maar is dat na hun optreden voor niemand meer.

Zes jonge gasten die vol enthousiasme het publiek weten te vermaken. Vanaf minuut 1 wordt het publiek geboeid met het pakkende en veelzijdige repertoire en staat de hele tent op zijn kop.


Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten en supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. Het afgelopen jaar beleefde de band hun absolute doorbraak en waren ze al te gast op verschillende grote festivals als: 7th Sunday, Zwarte Cross, de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, Festyland en op uiteraard op Paaspop Den Hout.


De verfrissende blik van de muzikanten maakt Baby Blue een aanstekelijke band is. De brede en zeer toegankelijke muziek vliegt je in hoog tempo om de oren.Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt het allemaal.


Vorig jaar waren ze de opener op de festivalzondag!

Dit jaar staan ze later in het programma zodat ze nog beter tot hun recht komen en de tent echt volledig af kunnen gaan breken!

Zorg dus dat je dit niet mist. Zondag 16 april 2017 op Paaspop Den Hout!

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€22,50

Baby Blue video's
Baby Blue foto's
Wij danken de volgende topsponsoren: