Wat zijn we enorm trots dat we deze Brabantse held wederom mogen presenteren op Paaspop Den Hout!

Als er één artiest in Nederland is, die eigenlijk geen introductie nodig heeft, dan is het wel Guus Meeuwis.

Nederlands grootste artiest van dit moment rolde zo'n 20 jaar geleden in het vak toen zijn broer hem had opgegeven voor het Studenten Songfestival met het lied 'Het is een Nacht'. Destijds wilde hij dit lied liever voor zichzelf houden.

Nu, 20 jaar verder zou hij niet anders meer willen.


Uitverkochte club- en theatertours wisselen elkaar af en bijzondere optredens passeren steeds de revue. Een optreden voor het Koningshuis, een optredens tijdens de Olympische Spelen en zelfs voor optreden in de bijzondere Royal Albert Hall, Guus draait er zijn hand niet voor om.

Tientallen hits passeerden al de revue en er gaan er in de toekomst nog vele volgen.


Elk jaar speelt hij weer op de mooiste en grootste festivals van het land. Een jaarlijks hoogtepunt zijn uiteraard de Groots met een zachte G concerten. Guus Meeuwis is de eerste artiest in Nederland die 10 aaneengesloten jaren op rij een stadion plat weet te spelen. Al meer dan 1 miljoen fans bezochten zijn stadionreeks en elk jaar is weer een onvergetelijke show.


Wij zijn dan ook enorm blij dat we deze grootheid wederom op het Houtse Podium mogen verwelkomen.

Voor de derde keer in de Paaspopgeschiedenis is Guus Meeuwis te gast op Paaspop Den Hout en daar zijn we enorm trots op.

Op 15 april 2017 is Guus Meeuwis de absolute headliner van het festival!


Wij kunnen niet wachten, zaterdag 20 april 2019, Guus Meeuwis op Paaspop Den Hout!
KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€ 25,-

Guus Meeuwis video's
Guus Meeuwis foto's
Programma
Wij danken de volgende topsponsoren: