De WC Experience spelen dit jaar voor 23e keer op Paaspop Den Hout

Eigenlijk heeft deze band geen introductie nodig.
Paaspop is veel veranderd in 25 jaar, maar één ding bleef altijd hetzelfde.
Met Pasen komen de WC Experience naar Den Hout.
Dat was tijdens de eerste editie in 1995 al het geval en laten we daar vooral niet te veel aan veranderen.


Ondertussen timmeren ze al 30 jaar aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland en in die 30 jaar wisten ze het Houtse podium al 23 keer te vinden. Ze miste pas 2 edities van Paaspop! Ook komend jaar staan ze weer op het Houtse podium en dat zal vast nog niet de laatste keer zijn.Voor de vorm zullen we nog even uitleggen wat ze doen, al verwacht ik niet dat ik iemand iets nieuws vertel. Een show van WC Experience is alsof je door 'n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden.
WC Experience is meer dan 5 muzikanten. Het is 'n compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land af gaat. Dit doen ze met hun eigen opzwepende nummers. Vorige week brachten ze hun laatte album Welluk?! uit. Een plaat waarvan ze uiteraard ook bij ons de nodige nummers gaan spelen want uiteraard stoppen ze ook weer even bij ons, op 21 april 2019 wel te verstaan!Gaode mee naar de WC ?


KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€ 25,-

WC Experience video's
WC Experience foto's
Programma
Wij danken de volgende topsponsoren: